Month: March 2015

Flower of life - Promotion - Gel Color - Hawaii

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color – Hawaii

Во ”Flower of Life” за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I. -МАНИКИР O.P.I Sweet and Simple (краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден. Pretty Hands (нормален маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање) Време: 45 мин. Цена: 450 ден. Perfect …

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color – Hawaii Read More »