Archive for November 2016

Роденденски попуст!

Flower of Life - Treatments

Со големо задоволство сакаме да ве информираме дека Flower of Life во Декември слави 2 години од отварањето на салонот. Поради тоа Ви нудиме промотивни цени, и тоа во последните 2 дена од неделата(сабота и недела) закажете 2 третмани и добијте го вториот со 50% попуст *Дополнителни изненадувања за сите клиенти закажани во деновите на…

Read More