Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Најдраги матуранти Сакате да бидете посебни и забележани на матурската вечер?! Дозволете Flower of Life да се погрижи за тоа. Одберете еден третман или пакет од повеќе услуги и добијте неодолив попуст на услугите од групата на маникир, педикир, депилација и третмани на лице. Еден третман 15% попуст. Два третмани 20% попуст. Три третмани 25% …

Третман или пакет неодолив попуст за матуранти Read More »