Month: October 2018

PROFESSIONAL COSMETICS

In Flower of life all the treatments are done by certified professionals with over 10 years of experience working in the field. We only use professional cosmetics and beauty products, and we follow the same protocol used by beauty salons worldwide. We use leading cosmetic brands such as Babor, O.P.I, Gelish, Anesi etc…

O.P.I PERU COLLECTION

Додека кај нас е во тек прекрасната колекција GREACE, O.P.I ја извади и новата колекција PERU, која наскоро ќе пристигне и во нашиот салон. Дали сте спремни?!

Популарната МАДЕРОТЕРАПИЈА

-Анти-целулитна масажа со помош на дрвени оклагии која ги редифинира контурите на телото и видливо го намалува целулитот. -Тhalgo третманот е одличен и во комбинација со мадеротерапија. – попусти до 20% на пакет од 10 третмани.