Flower of life - Promotion - OPI Venice fall-winter

Новата Venice fall/winter колекција од OPI само во Flower of Life! Почувствувајте ги боите на Венеција!

Погледнете го нашиот каталог и одберете маникир кој најмногу ви прилега.