Promotions

Популарната МАДЕРОТЕРАПИЈА

Популарната МАДЕРОТЕРАПИЈА

-Анти-целулитна масажа со помош на дрвени оклагии која ги редифинира контурите на телото и видливо го намалува целулитот. -Тhalgo третманот е одличен и во комбинација со мадеротерапија. – попусти до 20% на пакет од 10 третмани.

Continue ReadingContinue Reading
Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Најдраги матуранти Сакате да бидете посебни и забележани на матурската вечер?! Дозволете Flower of Life да се погрижи за тоа. Одберете еден третман или пакет од повеќе услуги и добијте неодолив попуст на услугите од групата на маникир, педикир...

Continue ReadingContinue Reading
Како до бесплатен третман?

Како до бесплатен третман?

Драги клиенти и пријатели, со големо задоволство би сакале да ви ја најавиме новата и до сега најголема промоција во Flower of Life! Направете третман во нашиот салон, дадете ја својата оцена за добиента услуга(review us) и чекирај се во Flower...

Continue ReadingContinue Reading