ПРОМОЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА

O.P.I PERU COLLECTION

Додека кај нас е во тек прекрасната колекција GREACE, O.P.I ја извади и новата колекција PERU, која наскоро ќе пристигне и во нашиот салон. Дали сте спремни?!

Related Posts