O.P.I Gelcolor & Lacquer – Lisbon spring – summer 2018

Почитувани клиенти Со големо задоволство би сакале да ве известиме дека новата колекција на O.P.I Gelcolor и Lacquer -”LIsbon spring – summer 2018” пристигна и во Flower of Life. Секогаш во чекор со најдобрите. Colors speaks louder then words