Како до бесплатен третман?

Драги клиенти и пријатели, со големо задоволство би сакале да ви ја најавиме новата и до сега најголема промоција во Flower of Life! Направете третман во нашиот салон, дадете ја својата оцена за добиента услуга(review us) и чекирај се во Flower of Life. Со тоа автоматски сте добитник на купон со различно изненадување. (пример: СЛЕДЕН БЕСПЛАТЕН …

Како до бесплатен третман? Read More »