Flower of life - Promotion - weekend

Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд

Почитувани пријатели и клиенти. Со задоволство сакаме да Ве информираме дека Flower of Life почнувајќи од првиот викенд од Октомври, па се до крајот на оваа година, ќе има попуст од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд (сабота и недела): 1. O.P.I Hands and Roses (гел лак-колор)- 8̶0̶0̶ …

Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд Read More »