Month: April 2015

Flower of Life - Promotion - Sport

Промоција за сите спортисти и рекреативци

Спортисти и рекреативци се ближи Скопскиот маратон. Ви нудиме три типа на масажи кои би ви помогнале при: 1. Подготовка за спортска активност; 2. Намалување на можноста за несакани повреди; 3. Oслободување од напнатоста во мускулатурата што се создава од преголема физичка активност; 4. Зајакнување на мускулатурата и флексибилноста на истата, а со самото тоа …

Промоција за сите спортисти и рекреативци Read More »