ПРОМОЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА

Подарете љубов спакуван во пакет

Таа можеби е вашата мајка,можеби е вашата љубов,можеби е вашата сестра,можеби е вашата ќерка,таа можеби е вашата најдобра пријателка…Но една работа ќе знаете со сигурност..Без неа вашиот живот би бил нецелосен. Сакајте ги и почитувајте ги жените во вашиот живот затоа што тие се вистинското богатство на овој свет. Подарете љубов спакуван во пакет.

  • Маникир + Педикир – 650 ден.
  • Маникир + Масажа на тело – 1200 ден.
  • Педикир + Масажа на тело – 1350 ден.
  • Третман на лице + Масажа на тело – 1750 ден

( овие пакети се со попуст од 20% и важат за купен ваучер до 8 март )( сите третмани посебно можете да ги добиете со попуст од 10% )

Related Posts