ПРОМОЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color – Hawaii

Во ”Flower of Life” за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I.

-МАНИКИР O.P.I


Sweet and Simple

(краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден.

Pretty Hands

(нормален маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање) Време: 45 мин. Цена: 450 ден.

Perfect Pretty Hands

(целосен маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање) Време: 1ч Цена: 600 ден.

O.P.I Hands and Roses

(гел лак(колор))(краток маникир со гел колор) Време: 1ч Цена: 800 ден.

ПЕДИКИР O.P.I


Pretty Feet

(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање)Време: 45 мин. Цена: 500 ден.

Perfect Pretty Feet

(целосен педикир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање)Време: 1ч 20мин. Цена: 800 ден.

Happy Feet

(омекнување во вода, средување и полирање, 30 мин. Масажа)Време: 1ч Цена: 700 ден.

Smooth Hands and Feet

( раце и нозе)(омекнување во вода и парафин) Време: 20мин. Цена: 300 ден.


Во месец Април промотивно во Flower of Life Beauty со секој check-in во нашиот салон ќе добиете попуст од 10% на третманите од OPI.

Related Posts