ПРОМОЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА

Промоција за сите спортисти и рекреативци

Спортисти и рекреативци се ближи Скопскиот маратон.

Ви нудиме три типа на масажи кои би ви помогнале при:

1. Подготовка за спортска активност;
2. Намалување на можноста за несакани повреди;
3. Oслободување од напнатоста во мускулатурата што се создава од преголема физичка активност;
4. Зајакнување на мускулатурата и флексибилноста на истата, а со самото тоа и способноста за подобри резултати… и многу други придобивки!

Длабоко-мускулна Масажа

– Оваа масажа помага да се одвојат мускулните влакна и да се ослободат од токсините. При масажата, тензичните места добиваат правилен доток на крв и циркулацијата се подобрува. Помага при низа на физички проблеми и хронични болки. Исто така заради тоа што се работи длабински во ткивото, исходот е ослободување и од проблемите генерирани во емотивното тело.

Спортска масажа

– Може да се практикува пред, за време на или после спортска активност или вежбање. Како дел од масажата се користат техники за зголемување на издржливоста и перформансите. Истата ги минимизира шансите за повреда, и го намалува времето предвидено за закрепнување. Во корист е на сите оние кои практикуват физички вежби, па дури и да се работи за лесни вежби како редовни прошетки.

Шведска Масажа

– Ова е една од најпопуларните масажи, 75 минути чисто задоволство. Релаксирај се од сите проблеми на денешницата и омекни ги болните мускули за да се врати балансот и виталноста на твојот живот.Времетраење на масажите 75 мин. Цена: 1200 ден.

– За сите заинтересирани следуваат дополнителни попусти се до 12 Мај, два дена по истекот на маратонот.

Related Posts