Flower of Life - Packages
За нас

зошто сме најдобри?

Целта на нашиот салон е да бидеме над очекуваното. Сакаме постојано да постигнуваме нови цели и пополно да го измениме значењето на салон за убавина со тоа што ќе им овозможиме на нашите клиенти да ја почуствуваат состојбата на потполно спокојство, т.е. нирвана. 

Те очекува поубав живот и подмладување

Го заслужуваш тоа

Изјави од задоволни клиенти

ШТО ЛУЃЕТО ВЕЛАТ ЗА НАС

Пријатна атмосфера, љубезни вработени и одлична масажа. Секоја чест за услугите што ги нудат и уредувањето, хигиената во салонот.

Ivana Boshkovska

Без зборови. Кога ќе си најдеш ваква услуга си извојувал мала лична победа. Тивко, опуштено и релаксирано. Професионално и што е најважно ултра чисто.

Маја Сонце Марковска

Не можам, а да не ја прокоментирам услугата овде. Навистина сум пресреќна кога ќе наидам на насмеани лица и олкава љубезност! Баш, да ти го разубават денот. Атмосферата внатре е ептен пријатна, одлична хигиена, професионалност, излегување во пресрет на клиентите. Супер е се'! 

Bondikjova Viktorija

Врвни професионалци, неверојатни луѓе, прекрасен салон!

Marija Pop-Petrovska Gjeorgievska

Perfect place for proper pampering! Clean, relaxing atmosphere, service oriented and professional staff, excellent services. The most professional staff I've ever saw in any place in Skopje. Can't say enough good words for this place! Definitely, I'll be coming again.

Tea Trpovska

0

Задоволни клиенти

0

програми

0

третмани

0

спа терапевти