Најдобри понуди

Најдобри понуди

Препораки на Цвет на Животот

Одберете ја најдобрата комбинација третмани, релаксирајте се и уживајте во попустот на ваште три омилени третмани.

Основен план

РЕЛАКСИРАЊЕ И ПОДМЛАДУВАЊЕ

2300 MKD

PRETTY HANDS/НОРМАЛЕН МАНИКИР
PRETTY FEET/НОРМАЛЕН ПЕДИКИР
ТРЕТМАН ЗА ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЈА НА ЛИЦЕ

Професионален

ИМПРЕСИВНО ИСКУСТВО

3200 MKD

ГЕЛ ЛАК-КОЛОР HANDS AND ROSES
ПЕДИКИР PRETTY FEET + TOENAIL
СТОП-СТРЕС ТРЕТМАН ЗА ЛИЦЕ

Ексклузивен

ЗА ПОСЕБЕН БЛЕСОК

5000 MKD

ТРЕТМАН ЗА ЛИЦЕ Д-Р БАБОР
БАБОР ТРЕТМАН
МАНИКИР PERFECT PRETTY HANDS

Те очекува поубав живот и подмладување

Го заслужуваш тоа

Уживај во нашите попусти на

НАЈДОБРИТЕ ПОНУДИ

Основен План

ОСВЕЖЕТЕ ГИ ТЕЛОТО И УМОТ

1500 MKD

КИСЛОРОДНА КАПСУЛА ALPHA OXY SPA
МАСАЖА НА ГРБ
ДЕПИЛАЦИЈА НА ЦЕЛИ НОЗЕ

Професионален

ЦЕЛОСНО РАЗУБАВУВАЊЕ

1800 MKD

АНТИ-ЦЕЛУЛИТЕН СПА-ТРЕТМАН
HANDS AND ROSES ГЕЛ ЛАК-КОЛОР
TOENAIL SHORT STORY ГЕЛ ЛАК-КОЛОР

Ексклузивен

ОДЛИЧНА КОМБИНАЦИЈА

3000 MKD

РЕЛАКСИРАЧКА МАСАЖА
ТРЕТМАН ЗА ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЈА НА ЛИЦЕ
МАНИКИР HANDS AND ROSES ГЕЛ ЛАК-КОЛОР