Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Третман или пакет неодолив попуст за матуранти

Најдраги матуранти

Сакате да бидете посебни и забележани на матурската вечер?!

Дозволете Flower of Life да се погрижи за тоа. Одберете еден третман или пакет од повеќе услуги и добијте неодолив попуст на услугите од групата на маникир, педикир, депилација и третмани на лице.

  • Еден третман 15% попуст.
  • Два третмани 20% попуст.
  • Три третмани 25% попуст.

А комбинациите можете да си ги правите самостојно.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.