Роденденски попуст!

Роденденски попуст!

Со големо задоволство сакаме да ве информираме дека Flower of Life во Декември слави 2 години од отварањето на салонот. Поради тоа Ви нудиме промотивни цени, и тоа во последните 2 дена од неделата(сабота и недела) закажете 2 третмани и добијте го вториот со 50% попуст

*Дополнителни изненадувања за сите клиенти закажани во деновите на отварањето (15ти, 16ти, 17ти и 18ти Декември)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.