Како до бесплатен третман?

Како до бесплатен третман?

Драги клиенти и пријатели, со големо задоволство би сакале да ви ја најавиме новата и до сега најголема промоција во Flower of Life!
Направете третман во нашиот салон, дадете ја својата оцена за добиента услуга(review us) и чекирај се во Flower of Life.
Со тоа автоматски сте добитник на купон со различно изненадување. (пример: СЛЕДЕН БЕСПЛАТЕН ТРЕТМАН, или 10/20/30/50% ПОПУСТ на направениот третман и сл.)

Напомена: CEKOJ КУПОН Е ДОБИТЕН!!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.