ana_team

Savik Ana

Ана Савиќ е сертифициран козметичар, со завршено 4ри годишно средно образование како козметички техничар. Веднаш по завршувањето се вработува, и веќе е со долгогодишно искуство во областа на козметологијата, за што и впрочем има добиено повеќе сертификати, дипломи и признанија во својата област, со што ја доведува својата техника до совршенство. Позната е како исклучително професионална, позитивна и максимално љубезна, исто така и како доста прецизна во својата работа.

Спа педикир99
Депилација99
Прецизност99
Техника99
Харизма99
Нашите специјални понуди

Си го должите овој момент

Visit one of our multiple sessions of relaxation.