niki_team

Џолев Никола

Никола Џолев е сертифициран професионален спа терапевт, со огромно искуство во делот на СПА и салони за убавина и здравје. Започна како масер, но поради неговите извонредни способности, успеа да се развие како исклучително добар СПА терапевт, менаџер и рецепционер. Почетоците му беа во 2008 година па се до сега успеа да достигне највисоко ниво во својата работа. Исто така, се здоби со популарност како еден од најдобрите терапевти во Скопје, Македонија.

Спа третмани на тело99
Управување99
Организација99
Прием99
Професионалност99
Нашите специјални понуди

Си го должите овој момент

Visit one of our multiple sessions of relaxation.