Flower of Life - Ivana Dzoleva

Џолева Ивана

Ивана Џолева е сертифициран професионален козметички терапевт. Имаме само еден збор за неа ‘најдобра во нејзината работа’. Таа има одлична способност за работа под притисок и е секогаш сконцентрирана до крајот на денот. Најважно за неа, со нејзината неверојатна вештост во работата и комуникативна енергија апсолутно се провлекува под кожата на клиентите. Таа е терапевт долг период, во кој се надгради и достигна сосема ново ниво во работењето.

Спа маникир & педикир99
Бабор третман на лице99
Професионалност99
Концентрација99
Издржливост99
Нашите специјални понуди

Си го должите овој момент

Visit one of our multiple sessions of relaxation.