Изненади ги блиските со ваучер

Изненади ги блиските со ваучер

Изненади ги блиските со ваучер за некои од твоите или нивните омилени третмани во Цвет на Животот. Купи им подарок кој сигурно ќе им го погодиш. Одбери помеѓу Бабор масажа, третман за лице, маникир или педикир или купи им вредносен ваучер којшто ќе можат да си го искористат за кој било третман. Не мораш да чекаш да дојде нивниот роденден или да се јави некоја посебна прилика, изненади ги со тоа што ќе им купиш ваучер без никаква пригода. Тие подароци се секогаш најслатки. Нашите ваучери немаат рок на важност, и можат да се користат за различни услуги и од различни луѓе.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.