Професионална козметика

Професионална козметика

Во Цвет на животот, сите третмани ги изведуваат сертифицирани терапевти со над 10-годишно работно искуство во областа на козметиката, спа третманите и козметологијата.

Користиме исклучиво козметика од  водечки и докажани брендови на глобално ниво, како Babor, O.P.I, Gelish, Anesi итн. и во целост се водиме по нивните строги протоколи за работа, за да бидеме во тек со познатите светски професионални салони за убавина.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.