O.P.I & Gelish

O.P.I & Gelish

Покрај тоа што ќе ви ги разубави рацете и ноктите, маникирот има уште една доста важна улога. Маникирот има улога да ви ги заштити ноктите од кршење и да ги направи вашите кутикули помеки и поздрави со помош на специјани креми и масла.
Рацете и нозете имаат голема улога во тоа како луѓето нè гледаат и како ние се чуствуваме. Со помош на овие третмани за убавина, малку љубов и грижа, рацете и нозете добиваат прекрасен изглед кој нѝ ја подобрува самодовербата и нè прави да изгледаме уште попривлечно.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.