ПРОМОЦИЈАТА Е ЗАВРШЕНА

Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд

Почитувани пријатели и клиенти. Со задоволство сакаме да Ве информираме дека Flower of Life почнувајќи од првиот викенд од Октомври, па се до крајот на оваа година, ќе има попуст од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд (сабота и недела):1. O.P.I Hands and Roses

(гел лак-колор)- 8̶0̶0̶ ден. = 650 ден.;

2. Pretty Hands

(нормален маникир)- 4̶5̶0̶ ден, = 360 ден.;

3. Perfect Pretty feet

(целосен педикир)- 8̶0̶0̶ ден. = 650 ден.;

4. Масажа на грб

– 6̶0̶0̶ ден. = 480 ден.;

5. Масажа на стопала

– 4̶0̶0̶ ден. = 320 ден.;

6. Масажа на лице

– 4̶0̶0̶ ден. = 320 ден.;

7. Пилинг на тело

– 5̶0̶0̶ ден. = 400 ден.:

8. Анти-целулитна масажа

-( со специјален серум и крема)(30 мин.)- 5̶0̶0̶ ден. = 400 ден.;

9. Целосна депилација

-(раце, нозе и бикини)- 9̶0̶0̶ ден. = 720 ден.;

10. Анти-стрес масажа

– 75мин.- 1̶2̶0̶0̶ ден. = 960 ден.;

11. Шведска масажа

– 1̶2̶0̶0̶ ден. = 960 ден.;

12. Класичен третман на лице

– 1̶0̶0̶0̶ ден. = 800 ден.;

13. Третман на лице за сензитивна кожа

– 1̶5̶0̶0̶ ден. = 1200 ден.;

Микродермоабразија на лице

– 1̶5̶0̶0̶ ден. = 1200 ден Искористете го слободниот викенд за време исполнето со себе. Релаксирајте се и направете му рестарт на телото затоа што тоа го заслужувате. Почнете ја неделата свежи, опуштени и полни со елан. Секако со најдобрите третмани во Flower of Life.

Related Posts