Promotions

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color – Hawaii

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color – Hawaii

Во ”Flower of Life” за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I. -МАНИКИР O.P.I Sweet and Simple (краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден...

Continue ReadingContinue Reading
Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд

Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд

Почитувани пријатели и клиенти. Со задоволство сакаме да Ве информираме дека Flower of Life почнувајќи од првиот викенд од Октомври, па се до крајот на оваа година, ќе има попуст од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој...

Continue ReadingContinue Reading