O.P.I & Gelish

O.P.I & Gelish

Покрај тоа што ќе ви ги разубави рацете и ноктите, маникирот има уште една доста важна улога. Маникирот има улога да ви ги заштити ноктите од кршење и да ги направи вашите кутикули помеки и поздрави со помош на специјани креми и масла.

Continue ReadingContinue Reading