Популарната МАДЕРОТЕРАПИЈА

-Анти-целулитна масажа со помош на дрвени оклагии која ги редифинира контурите на телото и видливо го намалува целулитот.

-Тhalgo третманот е одличен и во комбинација со мадеротерапија.
– попусти до 20% на пакет од 10 третмани.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.