Најдобри Зделки

ЦВЕТ НА ЖИВОТОТ ПРЕПОРАЧУВА

Изберете ја вашата најдобра комбинација на третмани, релаксирајте се и уживајте во вашето време и добијте попуст за вашите три омилени третмани.
Основен План
Relax & Rejuvenate
MKD2300daily
Pretty Hands/основен маникир
Pretty Feet/основен педикир
интензивен третман на лице
Ексклузивен
The Ultimate Radiance
MKD5000daily
ДР. БАБор третман
бабор третман
Perfect Pretty Hands Manicure
Најдобри зделки

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ

Пакет Цвет на Животот – <em>Platinum</em>
490 ден.
Пакет Цвет на Животот – Platinum

Купете 20 какви било третмани и добијте 20% попуст.

Пакет Цвет на животот – <em>Diamond</em>
550 ден.
Пакет Цвет на животот – Diamond

Купете 15 какви било третмани и добијте 15% попуст.

СПА ПАКЕТ – <em>GOLD</em>
990 ден.
СПА ПАКЕТ – GOLD

За секој пакет од 10 третмани добивате 15% попуст и 1 третман во OXY или HYDRO капсула гратис.

ПАКЕТ МАСАЖА – <em>GOLD</em>
950 ден.
ПАКЕТ МАСАЖА – GOLD

За секој пакет од 10 третмани добивате 15% попуст и 1 третман во OXY или HYDRO капсула гратис.

Пакет масажа – <em>Silver</em>
990 ден.
Пакет масажа – Silver

За секој пакет од 7 третмани добивате 10% попуст.

ПАКЕТ ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ – <em>Diamond</em>
2500 ден.
ПАКЕТ ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ – Diamond

За секој пакет од 4 третмани добивате 15% попуст и 2 третмани во OXY или HYDRO капсула гратис

Пакет третмани за лице – <em>Gold</em>
900 ден.
Пакет третмани за лице – Gold

За секој пакет од 10 третмани добивате 15% попуст и 1 третман во OXY или HYDRO капсула гратис.

ПАКЕТ ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ – <em>Silver</em>
990 ден.
ПАКЕТ ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ – Silver

За секој пакет од 7 третмани добивате 10% попуст.

Добијте попуст

СО НАШИТЕ НАЈДОБРИ КОМБИНАЦИИ

Основен Пакет
СТИМУЛИРАЈТЕ ГО ВАШЕТО ТЕЛО
MKD1500daily
Alpha Oxy Spa
масажа на грб
депилација на цели нозе
Професионален пакет
УБАВА ДАМА
MKD1800daily
третман за целулит
Hands and Roses GelColor
Toenail Short Story GelColor
Ексклузивен пакет
РЕЛАКС И ПОДМЛАДУВАЊЕ
MKD3000daily
спа бабор третман на тело
Diamond Microdermabrasion