Неодолива понуда за сите наши верни клиенти!

Неодолива понуда за сите наши верни клиенти!

Направете било каков третман во Flower of Life било кој ден во неделата и добијте 20% попуст! Се што треба да направите е да го споделите постот и да ја лајкнете нашата страна. Со тоа го добивате попустот за направениот третман.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.