Стапи во контакт

КАКО ДА НЕ НАЈДЕТЕ

ЗА НАС

Веруваме во пружање на најдобрата грижа и услуга кон нашите клиенти.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Вто – нед: 10:00 – 22:00 часот
Понеделник: Затворено

КОНТАКТ

Никола Тримпаре 31/1, Скопје, Македонија
Е-пошта: info@floweroflife.mk
Тел: +389 2 5117 550
Моб: +389 70 352 421

Имате прашања?