За нас

За нас

ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ?

Целта во нашиот салон е да го надминеме конвенционалното. Да се постигнат и остварат нови параметри за тоа што претставува салон за убавина и здравје, во вистинска смисла на зборот. Овде сакаме клиентите да го пронајдат значењето на ``Цвет на животот``, а тоа е да се почувствува бескрајната позитивна енергија, додека сетилата ја доживуваат нирваната на задоволството.
Тим

Најдобрите од професионалците

Савиќ Ана
Савиќ Ана
Козметички терапевт
Џолев Никола
Џолев Никола
Спа терапевт
Џолева Ивана
Џолева Ивана
Козметички терапевт
Нашите специјални понуди

СИ ГО ДОЛЖИТЕ ОВОЈ МОМЕНТ

Посетете една од нашите повеќекратни сесии на релаксација
0
СРЕЌНИ КЛИЕНТИ
0
ПРОГРАМИ
0
ТРЕТМАНИ
0
ТЕРАПЕВТИ

Врвни професионалци, неверојатни луѓе, прекрасен салон!

Marija Pop-Petrovska Gjeorgievska

Пријатна атмосфера, љубезни вработени и одлична масажа. Секоја чест за услугите што ги нудат и уредувањето, хигиената во салонот.

Ivana Boshkovska

Без зборови. Кога ќе си најдеш ваква услуга си извојувал мала лична победа. Тивко, опуштено и релаксирано. Професионално и што е најважно ултра чисто.
Уште на прво Ивана ме купи со насмевката и благоста што ја има во неа.
Флексибилни се со термини и ги обожавам бидејќи недела им е понеделник.

Маја Сонце Марковска

Не можам, а да не ја прокоментирам услугата овде. Навистина сум пресреќна кога ќе наидам на насмеани лица и олкава љубезност! Баш, да ти го разубават денот. Атмосферата внатре е ептен пријатна, одлична хигиена, професионалност, излегување во пресрет на клиентите. Супер е се'! 🙂

Bondikjova Viktorija

Perfect place for proper pampering! Clean, relaxing atmosphere, service oriented and professional staff, excellent services. The most professional staff I've ever saw in any place in Skopje. Can't say enough good words for this place! Definitely, I'll be coming again.

Tea Trpovska

They are real masters of their craft...

Cvetanka Kazakova

Thank you so very, very much!!! I was in pain in my neck, right shoulder, and back for three whole months…I feel so much better. Thanks again for helpful recommendations and a great treatment!

Elena Jones