floweroflifebeauty@outlook.com      +389 70 352-421 and +389 2 5117-550

Цвет на животот // Промоции

Неодолива понуда за сите наши верни клиенти!


Направете било каков третман во Flower of Life било кој ден во неделата и добијте 20% попуст! Се што треба да направите е да го споделите постот и да ја лајкнете нашата страна. Со тоа го добивате попустот за направениот третман.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk
Контакт тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550

Роденденски попуст!

Почитувани клиенти,

Со големо задоволство сакаме да ве информираме дека Flower of Life во Декември слави 2 години од отварањето на салонот. Поради тоа Ви нудиме промотивни цени, и тоа во последните 2 дена од неделата(сабота и недела) закажете 2 третмани и добијте го вториот со 50% попуст

*Дополнителни изненадувања за сите клиенти закажани во деновите на отварањето (15ти, 16ти, 17ти и 18ти Декември)

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk
Контакт тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color - Hawaii

Во ''Flower of Life'' за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I .

-МАНИКИР O.P.I


Sweet and Simple

(краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден.


Pretty Hands

(нормален маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање) Време: 45 мин. Цена: 450 ден.


Perfect Pretty Hands

(целосен маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање) Време: 1ч Цена: 600 ден.


O.P.I Hands and Roses

(гел лак(колор))(краток маникир со гел колор) Време: 1ч Цена: 800 ден.


ПЕДИКИР O.P.I


Pretty Feet

(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање)Време: 45 мин. Цена: 500 ден.


Perfect Pretty Feet

(целосен педикир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање)Време: 1ч 20мин. Цена: 800 ден.


Happy Feet

(омекнување во вода, средување и полирање, 30 мин. Масажа)Време: 1ч Цена: 700 ден.


Smooth Hands and Feet

( раце и нозе)(омекнување во вода и парафин) Време: 20мин. Цена: 300 ден.Во месец Април промотивно во Flower of Life Beauty со секој check-in во нашиот салон ќе добиете попуст од 10% на третманите од OPI.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com/

Специјална понуда за МАТУРАНТИ!

20% попуст на сите услуги од групата на третмани на лице, OPI маникир и педикир и депилација!

Одберете третман во Flower Of Life за да се одвојувате од другите.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color - Hawaii

Во ''Flower of Life'' за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I .

-МАНИКИР O.P.I


Sweet and Simple

(краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден.


Pretty Hands

(нормален маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање) Време: 45 мин. Цена: 450 ден.


Perfect Pretty Hands

(целосен маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање) Време: 1ч Цена: 600 ден.


O.P.I Hands and Roses

(гел лак(колор))(краток маникир со гел колор) Време: 1ч Цена: 800 ден.


ПЕДИКИР O.P.I


Pretty Feet

(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање)Време: 45 мин. Цена: 500 ден.


Perfect Pretty Feet

(целосен педикир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање)Време: 1ч 20мин. Цена: 800 ден.


Happy Feet

(омекнување во вода, средување и полирање, 30 мин. Масажа)Време: 1ч Цена: 700 ден.


Smooth Hands and Feet

( раце и нозе)(омекнување во вода и парафин) Време: 20мин. Цена: 300 ден.Во месец Април промотивно во Flower of Life Beauty со секој check-in во нашиот салон ќе добиете попуст од 10% на третманите од OPI.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com/

Новата Venice fall/winter колекција од OPI само во Flower of Life! Почувствувајте ги боите на Венеција!

  11.11.2015  

Погледнете го нашиот каталог и одберете маникир кој најмногу ви прилега.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com

Попусти од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, секој викенд (сабота и недела).

Почитувани пријатели и клиенти. Со задоволство сакаме да Ве информираме дека Flower of Life почнувајќи од првиот викенд од Октомври, па се до крајот на оваа година, ќе има попуст од 20% на третманите кои се најбарани во нашиот салон, и тоа секој викенд (сабота и недела):

1. O.P.I Hands and Roses

(гел лак-колор)- 8̶0̶0̶ ден. = 650 ден.;


2. Pretty Hands

(нормален маникир)- 4̶5̶0̶ ден, = 360 ден.;


3. Perfect Pretty feet

(целосен педикир)- 8̶0̶0̶ ден. = 650 ден.;


4. Масажа на грб

- 6̶0̶0̶ ден. = 480 ден.;


5. Масажа на стопала

- 4̶0̶0̶ ден. = 320 ден.;


6. Масажа на лице

- 4̶0̶0̶ ден. = 320 ден.;


7. Пилинг на тело

- 5̶0̶0̶ ден. = 400 ден.:


8. Анти-целулитна масажа

-( со специјален серум и крема)(30 мин.)- 5̶0̶0̶ ден. = 400 ден.;


9. Целосна депилација

-(раце, нозе и бикини)- 9̶0̶0̶ ден. = 720 ден.;


10. Анти-стрес масажа

- 75мин.- 1̶2̶0̶0̶ ден. = 960 ден.;


11. Шведска масажа

- 1̶2̶0̶0̶ ден. = 960 ден.;


12. Класичен третман на лице

- 1̶0̶0̶0̶ ден. = 800 ден.;


13. Третман на лице за сензитивна кожа

- 1̶5̶0̶0̶ ден. = 1200 ден.;


Микродермоабразија на лице

- 1̶5̶0̶0̶ ден. = 1200 ден


Искористете го слободниот викенд за време исполнето со себе. Релаксирајте се и направете му рестарт на телото затоа што тоа го заслужувате. Почнете ја неделата свежи, опуштени и полни со елан. Секако со најдобрите третмани во Flower of Life.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com/

Подарете љубов спакуван во пакет.

Таа можеби е вашата мајка,можеби е вашата љубов,можеби е вашата сестра,можеби е вашата ќерка,таа можеби е вашата најдобра пријателка...Но една работа ќе знаете со сигурност..Без неа вашиот живот би бил нецелосен. Сакајте ги и почитувајте ги жените во вашиот живот затоа што тие се вистинското богатство на овој свет. Подарете љубов спакуван во пакет.

- Маникир + Педикир - 650 ден.

- Маникир + Масажа на тело - 1200 ден.

Педикир + Масажа на тело - 1350 ден.

- Третман на лице + Масажа на тело - 1750 ден


( овие пакети се со попуст од 20% и важат за купен ваучер до 8 март )( сите третмани посебно можете да ги добиете со попуст од 10% )

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com

Flower of Life во соработка со OPI Makedonija ви ја претставува новата линија пролет-лето Gel Color - Hawaii

Во ''Flower of Life'' за третманите на раце и стопала(маникир и педикир) се користи исклучиво козметика од O.P.I .

-МАНИКИР O.P.I


Sweet and Simple

(краткок маникир)(средување и полирање,крема и лакирање) Време: 30 мин. Цена: 300 ден.


Pretty Hands

(нормален маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање) Време: 45 мин. Цена: 450 ден.


Perfect Pretty Hands

(целосен маникир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање) Време: 1ч Цена: 600 ден.


O.P.I Hands and Roses

(гел лак(колор))(краток маникир со гел колор) Време: 1ч Цена: 800 ден.


ПЕДИКИР O.P.I


Pretty Feet

(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање, крема и лакирање)Време: 45 мин. Цена: 500 ден.


Perfect Pretty Feet

(целосен педикир)(пилинг, омекнување во вода, средување и полирање,масажа,маска или парафин, крема и лакирање)Време: 1ч 20мин. Цена: 800 ден.


Happy Feet

(омекнување во вода, средување и полирање, 30 мин. Масажа)Време: 1ч Цена: 700 ден.


Smooth Hands and Feet

( раце и нозе)(омекнување во вода и парафин) Време: 20мин. Цена: 300 ден.Во месец Април промотивно во Flower of Life Beauty со секој check-in во нашиот салон ќе добиете попуст од 10% на третманите од OPI.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com/

Промоција за сите спортисти и рекреативци

Спортисти и рекреативци се ближи Скопскиот маратон.

Ви нудиме три типа на масажи кои би ви помогнале при:

1. Подготовка за спортска активност;

2. Намалување на можноста за несакани повреди;

3. Oслободување од напнатоста во мускулатурата што се создава од преголема физичка активност;

4. Зајакнување на мускулатурата и флексибилноста на истата, а со самото тоа и способноста за подобри резултати... и многу други придобивки!


*Длабоко-мускулна Масажа

- Оваа масажа помага да се одвојат мускулните влакна и да се ослободат од токсините. При масажата, тензичните места добиваат правилен доток на крв и циркулацијата се подобрува. Помага при низа на физички проблеми и хронични болки. Исто така заради тоа што се работи длабински во ткивото, исходот е ослободување и од проблемите генерирани во емотивното тело.

*Спортска масажа

- Може да се практикува пред, за време на или после спортска активност или вежбање. Како дел од масажата се користат техники за зголемување на издржливоста и перформансите. Истата ги минимизира шансите за повреда, и го намалува времето предвидено за закрепнување. Во корист е на сите оние кои практикуват физички вежби, па дури и да се работи за лесни вежби како редовни прошетки.

*Шведска Масажа

- Ова е една од најпопуларните масажи, 75 минути чисто задоволство. Релаксирај се од сите проблеми на денешницата и омекни ги болните мускули за да се врати балансот и виталноста на твојот живот.Времетраење на масажите 75 мин. Цена: 1200 ден.

- За сите заинтересирани следуваат дополнителни попусти се до 12 Мај, два дена по истекот на маратонот.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com http://skopskimaraton.com.mk/

Само за СТУДЕНТИ 20% ПОПУСТ НА СИТЕ УСЛУГИ...ЗАСЕКОГАШ!!!

  09.06.2015  

Погледнете го нашиот каталог и одберете третман кој најмногу ви прилега.

Сите наши услуги можете да ги најдете на www.floweroflife.mk тел. 070/ 352-421 и 02/5117-550 floweroflifebeauty@outlook.com

Сподели:    
  За Нас

Нашиот салон располага со целосен репертоар на третмани кои во целост ќе се погрижат да го задоволат уникатениот и индивидуален карактер на секој клиент. Влезете во чудесниот свет на беспрекорната убавина, релаксација и подмладувачка свежина.

   Контакт
  Flower of Life

Ул. Никола Тримпаре 31/1, Скопје,Македонија

Работно Време: 10:00 - 22:00