floweroflifebeauty@outlook.com      +389 70 352-421 and +389 2 5117-550

Телефон за контакт

Тел: +389 2 5117 550
Моб : +389 70 352 421

Електронска пошта

floweroflifebeauty@outlook.com

Адреса

Ул. Никола Тримпаре 31/1,
Скопје, Македонија.

Работно Време

Вторник до недела:
10:00 - 22:00
Понеделник е неработен.

Контакт Форма
 
Поврзи се
  За Нас

Нашиот салон располага со целосен репертоар на третмани кои во целост ќе се погрижат да го задоволат уникатениот и индивидуален карактер на секој клиент. Влезете во чудесниот свет на беспрекорната убавина, релаксација и подмладувачка свежина.

   Контакт
  Flower of Life

Ул. Никола Тримпаре 31/1, Скопје,Македонија

Работно Време: 10:00 - 22:00